Figuurcorrectie met bodyFx™

Bent u op zoek naar een veilige en pijnloze manier om uw figuur te verbeteren? Het bodyFx™-apparaat pakt problematisch vetweefsel aan en maakt in slechts enkele behandelingen het lichaam slanker en strakker. Deze efficiënte, door plastisch chirurgen ontwikkelde methode vormt een goed alternatief voor operatieve ingrepen zoals liposuctie.

Slanker en stevigere huid met bodyFx™

De behandelingen met bodyFx™ vormen een uitstekende aanvulling op de resultaten die met het Lijn16-voedingsadvies bereikt kunnen worden. De methode leent zich bij uitstek voor mensen die weliswaar afvallen, maar niet of niet voldoende op plekken waar ze dat graag willen. Ook huidverslapping veroorzaakt door jojo-effecten van veelvuldig diëten, kan effectief worden aangepakt.
 

Drievoudige methode

De techniek van bodyFx™ is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. In tegenstelling tot veel andere apparaten biedt bodyFx™ blijvende resultaten doordat men wordt behandeld met een combinatie van huidopwarming met radiofrequentie, vacuümmassage en pulsen met hoge trillingsfrequentie. Deze zorgen ervoor dat de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd waardoor de huidlagen samentrekken en de huid strakker wordt. Tegelijkertijd zorgt de synergie van radiofrequentie en vacuümenergie voor een permanente vernietiging van ongewenste vetcellen.

 

Strakkere gezichtshuid met Fractora Firm™

Fractora Firm™ is cosmetische gelaatsbehandeling die een natuurlijk uitziend liftend effect geeft, oneffenheden vermindert en de teint verbetert. Een thermische gezichtsbehandeling die uw huid revitaliseert en vernieuwt. Het apparaat behandelt de verslapte huid en corrigeert rimpels op voorhoofd, neus-lip plooien, dubbele kin, lachlijnen en kraaienpoten. Na deze behandeling bij Lijn16 is uw huid gladder, zachter, strakker, krijgt een meer egale teint en rimpels worden vervaagd. De behandelingen zijn een zeer goed alternatief voor injectables, laserbehandelingen en operatieve correcties maar kunnen ook in combinatie of als aanvulling hierop gebruikt worden.


Radiofequentietechniek voor een gladdere huid

Fractora Firm™ gebruikt een uiterst nauwkeurige technologie voor een veilige en efficiënte huidbehandeling. Een radiofrequentie-energie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en doet de huidlagen samentrekken zodat uw huid strakker wordt. Hoewel de behandeling nagenoeg pijnloos is, kan het behandelde gebied wat roodheid vertonen die na enkele uren verdwijnt. 

Lees hier meer over de tarieven en vergoedingen.