Gezond eten met Lijn16

Met de coaching van onze gewichtsconsulent en advies op maat over gezonde voeding is een goede start gemaakt. Maar wanneer uw drukke leven het moeilijk maakt om de adviezen op te volgen, helpen we u graag een handje.

Gezonde-voeding-lijn16-Eindhoven

Ontbijten met Muesli op Maat

Voor een gezonde, vezelrijke start van de dag ontwikkelde Lijn16 de Muesli op Maat. Deze muesli bevat essentiële vitamines, mineralen en antioxidanten en is verkrijgbaar in diverse uitgebalanceerde samenstellingen zoals Crunchy Low Fat, Mulberry en Goji Bessen. Het is ook mogelijk speciaal voor u een Muesli op Maat samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke vitaminen- en mineralentekorten. 

De muesli is te koop bij onze praktijk aan de Jan Smitzlaan 9-33 te Eindhoven en op de volgende adressen:

  • Italiaans Restaurant Mangiare Kleine Berg 67a Eindhoven - www.trattoriamangiare.nl
  • Trees voor Thuis, de gezonde afhaalmaaltijd service van Restaurant De Treeswijkhoeve Valkenswaardseweg 14 Waalre - www.treesvoorthuis.nl
  • Bibelot Mode Kromstraat 7 Veldhoven - www.bibelot-mode.nl

Geen tijd om langs te komen? Mail uw bestelling vóór 12.00 uur naar info@lijn16.nl en wij verzenden de muesli nog dezelfde dag per reguliere post. Zet in de onderwerpregel van uw e-mail: ‘Bestelling Muesli op Maat’. Vermeld daarnaast uw adresgegevens, telefoonnummer, aantal zakjes en welke smaak. De factuur voor de muesli – inclusief de van toepassing zijnde verzendkosten – wordt bijgesloten. Gelieve het bedrag binnen 7 dagen over te maken op het vermelde bankrekeningnummer. Muesli op Maat kost €6,50 per zakje van 450 gram.

Slank uit eten met Lijn16

Wilt u tijdens een gezellig avondje uit onbezorgd genieten van een lekkere maaltijd? Lijn16 adviseert diverse restaurants in de regio Eindhoven over gezond en bewust eten. Speciaal voor onderstaande eetgelegenheden ontwikkelde Lijn16 smakelijke gerechten die passen in de stijl van de menukaart. Zo kunt u lekker uit eten zonder het gevoel van 'op dieet zijn'. 

Gezonde voeding van Lijn16 bij restaurant Mangiare in Eindhoven

Mangiare

Mangiare is een populair Italiaans restaurant op een van de meest aansprekende plekjes van de Eindhovense binnenstad. Mangiare serveert typisch Italiaanse gerechten zoals pasta’s, pizza’s, seizoensgebonden vlees- en visgerechten en desserts gemaakt van dagverse en pure ingrediënten.

Gezonde voeding van Lijn16 rondom Eindhoven bij restaurant Hoom

Brasserie HOOM

Brasserie Hoom in het centrum van Aalst-Waalre biedt een gevarieerde menukaart met ruime keuze voor zowel lunch en diner als een borrel of koffie met iets lekkers. Hoom serveert maaltijdsalades, soepen, vers gebakken broodjes, borrelhapjes, pasta’s en diverse vlees- en visgerechten.

Gezonde voeding van Lijn16 van Trees voor Thuis bij u rond Eindhoven

Trees voor Thuis

De gezonde maaltijdservices voor thuis! Als u geen tijd heeft om te koken maar toch van lekker en gezond eten houdt, dan kunt u een dagverse maaltijd bestellen bij Trees voor Thuis. De door u bestelde gerechten, kunt u tussen 16.00 en 18.00 uur ophalen bij Restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre.

Gezonde voeding van Lijn16 bij restaurant Zuid in Eindhoven

Restaurant Zuid

Restaurant Zuid staat bekend om zijn voortreffelijke Franse keuken met echte klassiekers en een subtiele toevoeging van heerlijke Aziatische gerechten. Zuid is een ware trekpleister voor iedereen die zich happy voelt in een hippe, grootstedelijke, trendy en tegelijkertijd toch ook chique ambiance.

Gezonde voeding van Lijn16 bij restaurant St. Tropez, bij Eindhoven

Grandcafé Saint Tropez

Speciaal voor gasten die bewust met eten bezig zijn, serveert St. Tropez in Veldhoven gezonde, magere gerechten samengesteld met Lijn16. Bij deze gerechten staat ook het aantal calorieën vermeld zodat u precies weet welke energiewaarde u binnenkrijgt.

Gezonde voeding van Lijn16 bij restaurant Quatre Bas in de omgeving van Eindhoven

Quatre Bras

Quatre Bras in Best is een makkelijk te bereiken restaurant voor lunch, borrel of diner. Eten bij Quatre Bras betekent zorgeloos genieten in een gemoedelijke, relaxte sfeer binnen een trendy ambiance. De menukaart laat zich het beste omschrijven als 'mooie wereldse klassiekers' met hier en daar een Brabants tintje. 

Gezonde voeding lijn16 bij restuarant 1910 in Eindhoven

1910

Restaurant 1910 op het Wilhelminaplein in hartje Eindhoven staat bekend om haar verassende combinaties van verse streekproducten in al haar gerechten. Laat u aangenaam verassen en verwennen.