De kosten voor uw voedingsdeskundige in Eindhoven

Neem contact op

Lijn16 in Eindhoven levert persoonlijk voedingsadvies en coaching voor het bereiken van een gezonde levensstijl en een goed voedingspatroon. Bekijk op deze pagina onze tarieven. Neem direct contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Vergoeding voedingsdeskundige

De consulten bij Lijn16 worden geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering en gaat niet van uw eigen risico af. Een doorverwijzing van de huisarts of specialist is hiervoor niet nodig. Voor meer informatie over uw persoonlijke vergoeding neemt u contact op met uw eigen zorgverzekeraar of met Lijn16. Voor de volledigheid wijzen wij erop dat cliënten te allen tijde zelf verantwoordelijk zijn voor het doen van navraag omtrent de vergoeding bij de eigen ziektekostenverzekeraar.

Gratis en vrijblijvende intake

Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek bespreken we uw doelen en geven we u uitleg over wat onze werkwijze is en wat u van ons kunt verwachten. Indien u gaat starten, ontvangt u een uitgebreid intakeformulier en willen we dat u een week lang uw voedingspatroon in kaart brengt.

Startconsult

Kosten: € 83,50 (60 minuten)


Ter voorbereiding worden het huidige voedingspatroon, de omstandigheden, de praktijksituatie en uw doelen volledig geanalyseerd. Op basis hiervan krijgt u uw persoonlijke voedingsadvies op maat dat op u is afgestemd. Dit is inclusief een uitgebreid behandelplan en een persoonlijk en schriftelijk adviesrapport met hierin uw “nieuwe eetgedrag” met voorbeelddagmenu en bijpassende recepten. Gedurende het traject is er altijd ruimte voor tussentijdse vragen en mailcontact met onze voedingsdeskundige/coach.

Doe alvast inspiratie op

Vervolgconsulten

Kosten: € 37,- (30 minuten)


Tijdens het vervolgconsult bespreken we aan de hand van het advies wat goed en minder goed is gegaan en wat de valkuilen zijn. Vervolgens komen we samen tot oplossingen. We bespreken de voortgang, het gewichtsverloop en we beantwoorden al uw overige vragen. Na het gesprek stellen we nieuwe doelen op en reiken we u handvatten aan voor het vervolgtraject.

Neem contact op voor meer informatie

Strippenkaart 10 consulten

Kosten: € 27,- (30 minuten)


Bij Lijn16 ontvangt u 10 euro korting per (vervolg)consult indien u een strippenkaart van 10 consulten aanschaft. Doe uzelf een blijvend gezonde levensstijl cadeau. Uw lichaam zal u dankbaar zijn.

Over de deskundige