De kosten voor uw voedingsdeskundige in Eindhoven

Neem contact op

Lijn16 in Eindhoven levert persoonlijke begeleiding bij afvallen, een gezonde levensstijl en een goed voedingspatroon. Bekijk op deze pagina onze tarieven en programma's. Neem direct contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Afvallen

Ik ga je helpen met gezond afvallen! Geen standaard crashdieet, poeders en pillen, maar gewoon normaal en gezond eten. De begeleiding is heel persoonlijk en passend bij jouw situatie. 


Samen kijken we hoe je een gezonder eet- en leefpatroon kunt ontwikkelen én behouden en hoe dat inpasbaar is in je dagelijks leven! Op die manier verbeter je niet alleen je gezondheid, maar werk je ook aan nieuwe, betere en gezondere gewoontes.

Fit met voeding

Heb jij gezondheidsklachten? Vermoeidheid, huidklachten, chronische pijnen, spier- en gewrichtsklachten, te hoog cholesterol, hoge bloeddruk, jicht, energieloos, nooit eens lekker fit opstaan? Een gezond voedingspatroon is de basis om diverse gezondheidsklachten aan te pakken. Ik help je weer fit en energiek te worden!

Gedrag en voeding

Is gewoon eten voor jou niet gewoon? Heb je gedragsproblemen waardoor je moeite hebt met ‘normaal’ eten? Wil je voeding een goede en gezonde plek geven in jouw persoonlijke situatie? Wij helpen je jouw manier vinden!

Kookworkshops met voedingsadvies op maat

Gezonde, originele & creatieve gerechtjes met minimale inspanning en een maximaal resultaat. Geen ingewikkelde recepturen met moeilijke ingrediënten, maar gewoon een verrassende, mooie gerechten op tafel. Samen kijken we hoe je een gezonder eet- en leefpatroon kunt ontwikkelen én behouden en hoe dat inpasbaar is in je dagelijks leven! Op die manier verbeter je niet alleen je gezondheid, maar werk je ook aan nieuwe, betere en gezondere gewoontes. Dat is toch wat iedereen graag wil leren? Tijdens deze kookworkshop gaat je voedingsdeskundige een gezonde lunch of diner bereiden en tegelijkertijd krijg je uitleg, tips en handvatten over gezonde voeding afgestemd op de behoefte van jou als deelnemer. Of het nu gaat om afvallen, inspiratie, gedrag, koolhydraatarm koken of een gezellig samenzijn!


Zo beleef je meteen dat gezond eten en vooral genieten gewoon samengaan.

Neem contact op voor meer informatie

Tarieven

Intake

Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek bespreken we jouw doelen en geven we je uitleg over wat onze werkwijze is en wat je van ons kan gaan verwachten.

Startconsult 60 min. (€ 79,00)

Ter voorbereiding worden het huidige voedingspatroon, de omstandigheden, praktijksituatie en jouw doelen volledig geanalyseerd. Op basis hiervan krijg je jouw persoonlijke voedingsadvies op maat dat op jou is afgestemd. Dit is inclusief een uitgebreid behandelplan en een persoonlijk en schriftelijk adviesrapport met hierin je “nieuwe eetgedrag” met voorbeelddagmenu en bijpassende recepten. Gedurende het traject is altijd ruimte voor tussentijdse vragen en mailcontact met onze Voedingsdeskundige. Ook wordt er bij elk consult de onderstaande waarden gemeten:


Meetwaarden Tanita

• Gewicht
• Vetpercentage
• Vochtpercentage
• Spiermassa
• Fysieke rating
• Botmassa
• BMR
• Metabolische leeftijd
• BMI
• Visceraal vet

Vervolgconsult 30 min. (€ 37,00)

Tijdens het vervolgconsult bespreken we aan de hand van het advies wat goed en minder goed is gegaan, valkuilen en komen samen tot oplossingen. We bespreken de voortgang, het gewichtsverloop en beantwoorden al je overige vragen. Na het gesprek stellen we nieuwe doelen op en reiken we je handvatten aan voor het vervolgtraject.

*Vergoeding

De consulten bij Lijn16 worden geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering en gaan niet van je eigen risico af. Een doorverwijzing van huisarts of specialist is hiervoor niet nodig. Voor meer informatie over je persoonlijke vergoeding neem je contact op met je eigen zorgverzekeraar of met Lijn16. Voor de volledigheid wijzen wij erop dat cliënten te allen tijde zelf verantwoordelijk zijn voor het doen van navraag omtrent de vergoeding bij de eigen ziektekostenverzekeraar.