De kosten voor uw voedingsdeskundige in Eindhoven

Neem contact op

Lijn16 in Eindhoven levert persoonlijke begeleiding bij afvallen, een gezonde levensstijl en een goed voedingspatroon. Bekijk op deze pagina onze tarieven en programma's. Neem direct contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Afvallen

Ik ga je helpen met gezond afvallen! Geen standaard crashdieet, poeders en pillen, maar gewoon normaal en gezond eten. De begeleiding is heel persoonlijk en passend bij jouw situatie. Samen kijken we hoe u een gezonder eet- en leefpatroon kunt ontwikkelen én behouden en hoe dat inpasbaar is in uw dagelijks leven! Op die manier verbetert u niet alleen uw gezondheid, maar werkt u ook aan nieuwe, betere en gezondere gewoontes.

Fit met voeding

Heb jij gezondheidsklachten? Vermoeidheid, huidklachten, chronische pijnen, spier- en gewrichtsklachten, te hoog cholesterol, hoge bloeddruk, jicht, energieloos, nooit eens lekker fit opstaan? Een gezond voedingspatroon is de basis om diverse gezondheidsklachten aan te pakken. Ik help je weer fit en energiek te worden!

Gedrag en voeding

Is gewoon eten voor jou niet gewoon? Heb je gedragsproblemen waardoor je moeite hebt met ‘normaal’ eten? Wil je voeding een goede en gezonde plek geven in jouw persoonlijke situatie? Wij helpen je jouw manier vinden!

Kookworkshops met voedingsadvies op maat

Gezonde, originele & creatieve gerechtjes met minimale inspanning en een maximaal resultaat. Geen ingewikkelde recepturen met moeilijke ingrediënten, maar gewoon een verrassende, mooie gerechten op tafel. Samen kijken we hoe u een gezonder eet- en leefpatroon kunt ontwikkelen én behouden en hoe dat inpasbaar is in uw dagelijks leven! Op die manier verbetert u niet alleen uw gezondheid, maar werkt u ook aan nieuwe, betere en gezondere gewoontes. Dat is toch wat iedereen graag wil leren? Tijdens deze kookworkshop gaat uw voedingsdeskundige een gezonde lunch of diner bereiden en tegelijkertijd krijgt u uitleg, tips en handvaten over gezonde voeding afgestemd op de behoefte van u als deelnemer. Of het nu gaat om afvallen, inspiratie, gedrag, koolhydraatarm koken of een gezellig samenzijn!


Zo beleeft u meteen dat gezond eten en vooral genieten gewoon samengaan.

Neem contact op voor meer informatie