Uw deskundige voor een gezond gewicht in Eindhoven

Maak direct een afspraak

Maak kennis met Esther Schenkelaars, voedingsdeskundige / coach / ervaringsdeskundige en eigenaresse van Lijn16. Door haar interesse in voeding en coaching heeft ze haar eigen carrière volledig omgegooid. Ze is opnieuw gaan studeren, heeft na haar studie haar toenmalige baan opgezegd en is vervolgens helemaal gegaan voor haar passie en geloof om mensen te kunnen begeleiden op alle vlakken en vraagstukken op het gebied van voeding.

Gezonde levensstijl met blijvend resultaat

Met een zeer doeltreffende behandelwijze, haar aanstekelijke enthousiasme, een gezonde dosis realisme en no-nonsense aanpak helpt ze al uw persoonlijke doelstellingen te realiseren. Op een makkelijk toepasbare manier én met blijvend resultaat. Door jarenlange ervaring in haar vakgebied, studies (Voedingsdeskundige, NLP Master) en allerlei extra opleidingen en bijscholingen (voeding en overgang, voeding en osteoporose, voeding en hart- en vaatziekten, sport en voeding, kind en voeding, etc.) is Esther absoluut een expert in haar branche. Van haar hobby en passie heeft ze haar beroep gemaakt. Al acht jaar lang boekt ze bij u op locatie en bij bedrijven elke keer een zeer succesvol en blijvend resultaat.

Afvallen zonder dieet

Extreme of eenzijdige diëten lijken vaak in eerste instantie heel effectief te zijn, maar ze hebben een groot nadeel: op de langere termijn zijn ze bijna nooit vol te houden. Vroeg of laat vervalt men weer in het vroegere eetpatroon en is men weer terug bij af. Het getal op de weegschaal is weer hetzelfde als voorheen, of zelfs hoger. 
Een ander groot nadeel van het volgen van extreme diëten is dat het een schadelijke werking heeft op uw lichaam. 
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat men door het volgen van extreme diëten heel weinig vetmassa verliest. In plaats van vetmassa verliest u vocht en spieren. Daarnaast gaat uw lichaam in de spaarstand: uw lichaam gaat zuiniger om met energie en de stofwisseling wordt trager. Daarom komt u later des te sneller aan. Bij Lijn16 draait het daarom niet om het volgen van een dieet, maar om structurele gedragsverandering.

Een structureel gezond voedingspatroon

Bij onze adviezen gaan wij uit van structurele veranderingen van het eetpatroon, dus geen diëten maar gedragsverandering. 


Ons programma zorgt er daarnaast voor dat u op een natuurlijke manier weer fit en energiek wordt. Bij verschillende pijn- en gezondheidsklachten kunt u ontzettend veel winst behalen door anders te gaan eten of kleine aanpassingen in uw huidige voedingspatroon toe te passen.

Meer dan alleen gewicht

Voeding speelt bij veel klachten een belangrijke rol, bijvoorbeeld bij:

  • Vermoeidheid 
  • Fibromyalgie 
  • Reuma 
  • Jicht 
  • Te hoog cholesterol 
  • Hoge bloeddruk 
  • Psoriasis 
  • Herstel van ziekte 
  • Hormonale klachten

Lijn16
Wilhelminaplein 17 
5611 HG Eindhoven

Contactgegevens

 06 - 14 69 93 08

 info@lijn16.nl

Medisch Centrum Aalst-Waalre
Raadhuisstraat 6
5582 JD Eindhoven

Privacyverklaring / KvK  17284445